Sasa Kapor
+10
оптимистка
Slavica_64
hope
mami
marjeta
Aleksandar
jelena
Chanell
TanjiTZa
Vanja
14 posters
Страна 1 of 1
salee
Sale ti se tzeo super ..ne widim ti ni jednu manu...samo uwek budi ono sxto jesi.......
TanjiTZa- Број порука : 2
Najbolji
Sasa ja te obozawammm.....................najachi si... ....ja sam uz tebe..........wtp
..kad sam cxula ono ....... .......sad te jOsx vise volim.!!!
..kad sam cxula ono ....... .......sad te jOsx vise volim.!!!
Chanell- Број порука : 6
Re: Sasa Kapor
Chanell ::Sasa ja te obozawammm.....................najachi si... ....ja sam uz tebe..........wtp
..kad sam cxula ono ....... ....... jOsx te vise volim.!!!
Chanell- Број порука : 6
SASA JE NAJBOLJI! OBOZAVAM TE,SAMO TAKO NASTAVI!!! ODLICNO PEVAS I JAKO SI SLADAK! SVAKA TI CAST!VTPPPPPPPPPP
jelena- Број порука : 3
Pre baraza obavezno da uzme casove kod nekog muzickog pedagoga.
Predivno peva gotovo zatvorenih usta!
Kako bi tek to velicanstveno zvucalo da pravilno otvara usta, za svaki vokal.
Zar Merima Njegomir onako zine zato sto joj se zeva?! Naucila zena od strucnjaka kako se sta izgovara i evo, nema joj premca.
Zelim puno srece, jer stvarno decko je pravi gospodin na sceni a ima i glas.
Predivno peva gotovo zatvorenih usta!
Kako bi tek to velicanstveno zvucalo da pravilno otvara usta, za svaki vokal.
Zar Merima Njegomir onako zine zato sto joj se zeva?! Naucila zena od strucnjaka kako se sta izgovara i evo, nema joj premca.
Zelim puno srece, jer stvarno decko je pravi gospodin na sceni a ima i glas.
marjeta- Број порука : 24
Sasa je najbolji i zasluzeno se vratio u barazu, ustvari ne znam ni zasto je ispao. Sale poljubac za tebe.
hope- Број порука : 4
shuuuu
sale najbolji si,ljubi te teta slavica iz pirota....
Slavica_64- Број порука : 1
Саша капор је стварно добар ја би била сретна да он победи много ме потсеќа на Тоше Проески, и мислим да ако је регуларно он или Топалко би требали победити. поздрави много Среќе у Арени.
оптимистка- Број порука : 4
copycat!!!
e!
da vidimo!
ako je sasa kapor najbolji, sto ocigledno nije, zasto se onda trudi da pri svakom nastupu kopira orginal izvodaca pjesme!
momak prolazi samo zato sto lici na preminulu balkansku zvezdu Toseta Proeskog!
ako misli da nije tako, neka se usudi doci u Beogradsku Arenu obrijan i drugacije osisan, pa da vidimo hoce li dobiti tolike glasove kolike ˝navodno˝ dobiva na forumima i onako u emisiji!
a!
sta kazete???
da vidimo!
ako je sasa kapor najbolji, sto ocigledno nije, zasto se onda trudi da pri svakom nastupu kopira orginal izvodaca pjesme!
momak prolazi samo zato sto lici na preminulu balkansku zvezdu Toseta Proeskog!
ako misli da nije tako, neka se usudi doci u Beogradsku Arenu obrijan i drugacije osisan, pa da vidimo hoce li dobiti tolike glasove kolike ˝navodno˝ dobiva na forumima i onako u emisiji!
a!
sta kazete???
new_5- Број порука : 4
Ma ja mislim da je on stvarno originalan i ima lep glas a i stvarno mnogo potska na Toseta ali neznam zasto bi se obrijao i osisao kad je ovako lep.Nije fer to sto kazete da dobija glasove samo zato sto lici na Toseta.Nije lepo da kritikujemo nekog ko i po glasu i po izgledu je najblize do najveku pop zvezdu.Vreme ke pokazati dali ke on da bude i veka zvezda od Toseta.
оптимистка- Број порука : 4
sale je najbolji.moze da otpeva sve zivo.najoriginalniji je:).sale pobedjujes u areniiiiiii:))
zekivi- Број порука : 3
kako da ne!!
najorginalniji kažete!
e vala nije!!!
ima boljih od njega!!!
ali nadam se da će barem ovaj put pobediti onaj ko treba!
a ne kao prošle godine; Radmila je bila stotinu puta bolja od onog Dušana!
a ako Kapor pobedi, to će biti samo, zato što liči na Tošeta!!!, a ne zbog ''pevačkih'' sposobnosti!
zato, neko drugi će da pobedi, a taj neko je ...............
e vala nije!!!
ima boljih od njega!!!
ali nadam se da će barem ovaj put pobediti onaj ko treba!
a ne kao prošle godine; Radmila je bila stotinu puta bolja od onog Dušana!
a ako Kapor pobedi, to će biti samo, zato što liči na Tošeta!!!, a ne zbog ''pevačkih'' sposobnosti!
zato, neko drugi će da pobedi, a taj neko je ...............
kao prvo sale uopste ne imitira Toseta.mozda on podseca na njega al ga ne imitira. jer pogledaj tosetovo oblacenje i ponasanje na sceni i kaporovo pa uporedi. Drugo,decko moze da otpeva sve zivo, i zabavno i narodno. Trece obrazovan je ,za razliku od vecine njih tamo ima talenta i zaista zasluzuje da pobedi....
a za proslu godinu se slazem da je bilo boljih od Svilara,al jbg tako su glasali..
a za proslu godinu se slazem da je bilo boljih od Svilara,al jbg tako su glasali..
eh!
ovo ja zovem ORGINALNOST !!!
i budući pobednik!!!
ovo ja zovem ORGINALNOST !!!
i budući pobednik!!!
ja ne kazem da je darko los,al je kapor naravno NAJBOLJIIIIII!!!! I NARAVNO DA CE ON BITI P O B E D N I K !!!
Darko upste decko ne peva ose,on extra peva,i peva Sabanove pesme na svoj nacin,jer kao on nikada nece znati....A Sale je najbolji od svih,on ima takvu prirodnu boju glasa koja je slicna tosetu,i upste ga ne kopira kao sto mnogi misle.....stanite pored Saleta,popricajte sa njim,i videcete da sam upravu....
Jeca-Pepi- Број порука : 4
Moje mishljenje je da je on ORIGINALAN...To shto podseca na nekog...nije on kriw i zbog toga ne treba da se okriwljuje,shto wishe treba da bude ponosan shto lichi na jednog prelepog andjela i wrhunskog pewacha...Ima swoj glas,i pewa njime...To shto nije pobedio ne znachi da je manje talentowan...Zhelim mu swu srecu...
alexandra- Број порука : 2
Страна 1 of 1